Onze cadeaubon en klantenkaart bij Martinique Lingerie

Een cadeaubon van Martinique Lingerie kunt u met ieder gewenst bedrag kopen. Wij pakken deze mooi voor u in en voegen er wat folders bij zodat de ontvanger zich alvast kan oriƫnteren.
Altijd makkelijk als u niet precies weet wat u wilt geven of wellicht de juiste maat niet weet!

Dit laatste kan voorkomen worden door uw gegevens in ons systeem te laten zetten. Op deze manier kunnen wij altijd nakijken wat de aankopen en dus ook de maat van de laatste aankoop is geweest. Tevens spaart u automatisch met ons systeem, namelijk 0,50 per 10,- die u besteedt. Het opgespaarde bedrag kunt u eventueel bij een volgende aankoop al in mindering laten brengen. Tevens ontvangt u als vaste klant (indien u uw email-adres ook heeft opgegeven) van ons regelmatig een nieuwsbrief per e-mail met aankondiging van acties, extra klanten-koopavonden, begin van de opruiming of extra vaste klantenkorting. Wij werken niet met een klantenpasje, dat scheelt weer ruimte in uw portemonnee; uw gegevens worden in onze computer opgeslagen en aan de hand van postcode en huisnummer (voor onze Belgische klanten ook met naam) opgezocht.

 

Betaalwijzen

Naast contant, onze eigen cadeaubon, pin en creditcard, kunt u bij ons ook met de VVV cadeaukaart betalen. Ook de ‘oude’ papieren Irischeques van de VVV kunnen bij ons worden gebruikt.