Nieuwe merken in de winkel


Dit seizoen hebben we een paar nieuwigheden in onze winkel! Omdat we merken dat veel vrouwen als gevolg van bijvoorbeeld de overgang of gewichtsschommelingen klagen over hun beugel-bh, hebben we een mooi sexy alternatief gevonden voor de klassiekere beugelloze bh, namelijk de bralettes van Cosabella. Deze zijn ook zeer geschikt voor de grotere cupmaten. In leuke kleuren en natuurlijk met bijpassende hipsters en strings. Alles uitgevoerd in super mooi italiaans elastisch kant. Een echte aanrader om jezelf eens te verwennen!

Verder hebben we voor de jonge vrouw een nieuw lingerie merk toegevoegd namelijk Freya, gespecialiseerd in smalle omvang vanaf 65 en grotere cupmaten F-G-H.

Fantasie is terug van weggeweest bij ons. Misschien dat sommige het nog wel kennen van zo’n 20 jaar geleden, toen hebben wij het ook verkocht. Inmiddels is er veel veranderd, de uitstraling is veel modieuzer en er worden moderne materialen gebruikt. Fantasie is bekend om zijn goede pasvorm tegen een betaalbare prijs in een groot maatbereik.