Tijdelijk gewijzigde openingstijden

Tijdens deze Corona-crisis willen wij toch graag service blijven verlenen voor onze klanten die noodzakelijkerwijs spulletjes nodig hebben. Conform de richtlijnen van onze regering blijven wij dus ook open!

Maar wij volgen wel de richtlijnen van het RIVM, daarom nemen wij de hygiene-regels strikt in acht. Onze medewerksters hebben geen gezondheidsklachten, alles wordt dagelijks meerdere malen gereinigd en uiteraard houden wij ook rekening met de geadviseerde afstand van anderhalve meter. Hulp in de paskamer kunnen wij wel geven met behulp van speciaal ontworpen scherm wat wij tussen ons en de klant plaatsen waardoor de veiligheid van de klant gewaarborgd is.

Vanaf maandag 16 maart zijn onze openingstijden aangepast. Wij zijn alle dagen (maandag t/m zaterdag) geopend vanaf 9.30 maar sluiten om 16.00 uur. Op vrijdag hebben wij dus geen koopavond. Deze aanpassing geldt voorlopig zolang andere branches verplicht gesloten blijven. Ook heeft u de mogelijkheid om op afspraak buiten deze openingstijden te komen of om telefonisch te bestellen. Wij komen het graag bij u tot aan de deur bezorgen.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken, wij doen dit graag voor u!