VOOR GOED ADVIES BENT U WELKOM IN ONZE WINKEL

Sinds 1 januari 1997 is Martinique Lingerie in Budel (tussen Eindhoven, Weert en Hamont-Achel) gevestigd. Door de jarenlange ervaring en het regelmatig volgen van opleidingen en scholingen bij leveranciers bent u altijd gegarandeerd van een deskundig advies bij ons.

Lingerie moet je eigenlijk altijd passen en daarom zijn de paskamers bij ons heel belangrijk, we hebben er 3 met een ruime afmeting waar uw privacy is gewaarborgd.

Naast het maken van uw keuze uit onze mooie en uitgebreide collectie vinden wij het uiteindelijk het belangrijkste dat u met een goed en blij gevoel bij ons naar buiten loopt!

Extra service

Mocht u niet niet in staat zijn om binnen de openingstijden naar onze winkel te komen, omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent, dan kunnen wij, na een afspraak te hebben gemaakt, u ook thuis bezoeken. U neemt dan vantevoren telefonisch contact (0495-495086) met ons op en vraagt naar Monique. Wij nemen daarna uw wensen door en maken een afspraak op een tijdstip wanneer het u het beste uitkomt.

Ook als u door drukte verhinderd bent om overdag onze winkel te bezoeken, bieden wij u de mogelijkheid om in de avonduren te komen winkelen. Als u vantevoren telefonisch contact met ons opneemt en vraagt naar Monique, dan maken wij een afspraak met u op maat.