VOOR GOED ADVIES BENT U WELKOM IN ONZE WINKEL

Sinds 1 januari 1997 is Martinique Lingerie in Budel (tussen Eindhoven, Weert en Hamont-Achel) gevestigd. Door de jarenlange ervaring en het regelmatig volgen van opleidingen en scholingen bij leveranciers bent u altijd gegarandeerd van een deskundig advies bij ons.

Ter onderstreping hiervan hebben wij ook dit jaar weer de Lingerie Styling Award ontvangen van de lingerieproducent van Marie Jo en Prima Donna. Dit kwaliteitslabel is speciaal ontwikkeld voor speciaalzaken. Het staat voor de persoonlijke service en het professionele advies dat je krijgt bij de aankoop van je lingerie.

Lingerie moet je eigenlijk altijd passen en daarom zijn de paskamers bij ons heel belangrijk, we hebben er 3 met een ruime afmeting waar uw privacy is gewaarborgd. Tijdens het passen kunt u gebruik maken van ons badjasje in de paskamer, wel zo gemakkelijk om tussendoor nog even op uw gemak rond te kijken in de winkel.

Uw partner kan rustig even wachten in 1 van onze relax fauteuiltjes en voor de jonge kinderen hebben wij een speelhoekje om ze bezig te houden terwijl u past.

Naast het maken van uw keuze uit onze mooie en uitgebreide collectie vinden wij het uiteindelijk het belangrijkste dat u met een goed en blij gevoel bij ons naar buiten loopt!

Extra service

Mocht u niet niet in staat zijn om binnen de openingstijden naar onze winkel te komen, omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent, dan kunnen wij, na een afspraak te hebben gemaakt, u ook thuis bezoeken. U neemt dan vantevoren telefonisch contact (0495-495086) met ons op en vraagt naar Monique. Wij nemen daarna uw wensen door en maken een afspraak op een tijdstip wanneer het u het beste uitkomt.

Ook als u door drukte verhinderd bent om overdag onze winkel te bezoeken, bieden wij u de mogelijkheid om in de avonduren te komen winkelen. Als u vantevoren telefonisch contact met ons opneemt en vraagt naar Monique, dan maken wij een afspraak met u op maat.